Ezüstérmesen zárta a vidékbajnokságot serdülő csapatunk

Címlapképünkön a hétgólos Hajdu Andor veszi tűz alá a kaput, a háttérben a háromgólos Budai Tamás figyeli az akciót

Már csak egy mérkőzése volt hátra a 2022–2023. évi Délkeleti területi vidékbajnokságban a serdülő korosztályú négy csapatnak. A mindössze két összecsapásból álló fordulót a békéscsabai Árpád fürdőben rendezték meg, amelynek során fiataljaink a sereghajtó bajaiakkal találkoztak.

Csabai Csirkefogók VK–Sugovica VSE Baja 21–10 (5–2, 2–2, 5–3, 9–3)

Vidékbajnokság, Délkeleti csoport, serdülő korosztály, Békéscsaba. V.: László Gábor, Bíró Dániel. Békéscsaba: Korcsok P. – Budai 3, Tasnádi, Hajdu A. 7, Szanyi 5, Freiberger 1, Lisztes. Cs.: Beregszászi (kapus), Suhajda Z. 2, Csüllög 1, Korcsok N. 2, Fölker, Bazsó, Szathmáry Zs. Edző: Fodor Ádám. Gól emberelőnyből: 4/2, ill. 8/5. Büntetők: 2/1, ill. 0/0. Kiállítás cserével: Veréb.

Fodor Ádám összefoglalója a mai napról: – Az utolsó fordulóra már nem maradt kérdés, minden csapat olyan helyzetben volt a tabellán, amin már változtatni nem tudott. Ezért igazán már nem erre a találkozóra fókuszáltunk, hanem a holnapi még fontosabb, OSC elleni derbire hangolódtunk. Ettől függetlenül akadtak ma is szép megoldásai a csapatnak, de a védekezésbe néha hiba csúszott, figyelmetlenség miatt ajándék gólokat adtunk ellenfelünknek. Ám a mérkőzés egésze alatt mi domináltunk, megérdemelten nyertünk, és harcoltuk ki az ezüstérmet, amihez gratulálok a csapatnak.

További eredmény: Kecskeméti Sportiskola–Invictus SC 23–8. A végeredmény: 1. Kecskeméti Sportiskola 42, 2. Csabai Csirkefogók VK 26, 3. Invictus SC 15, 4. Sugovica VSE Baja 3.