Gyula–Békéscsaba mérkőzés a záró körben az Árpád fürdőben

A vidékbajnokságban két kategóriában is a véghajrához érkeztek a csapatok. A gyermek I. és IV. korosztályban egyaránt békéscsabai aranyéremre van kilátás, míg az utóbbi kategóriában a gyulaiak a bronzért hajtanak. Ráadásul ebben a korosztályban éppen egymás ellen is összemérik tudásukat, mégpedig a békéscsabai Árpád fürdőben. Az országos utánpótlás-bajnokságban szereplő csapataink vasárnap a mezőny egyik legerősebb csapatához, a tatabányai együtteshez látogatnak.

A listavezető gyermek I. korosztályosaink a vidékbajnokság Délkeleti Zöld csoportjában a záró fordulóhoz érkeztek. Nem lesz sétagalopp a szombati, Mórahalmon megrendezendő két találkozó, ugyanis a tabellán éppen a mögöttük álló két alakulattal veszik föl a versenyt. A két derbin egyébként egyetlen pont begyűjtése is aranyérmet jelenthet, de ismerve fiartaljainkat, mindenképpen kettős győzelemmel szeretnék zárni a szezont.

A program. Május 21., szombat, 10.00 óra: Csabai Csirkefogók VK–Sugovica VSE Baja. 11.00: Ceglédi VSK Lányok–Mórahalmi VSK. 12.00: Csabai Csirkefogók VK–Invictus ÚSC Szolnok. 13.00: Sugovica VSE Baja–Ceglédi VSK Lányok. 14.00: Invictus ÚSC Szolnok–Mórahalmi VSK.

A Zöld csoport állása hét kör, 14 forduló után: 1. Csabai Csirkefogók VK 36, 2. Invictus ÚSC Szolnok 30, 3. Sugovica VSE Baja 30, 4. Mórahalmi VSK 6, 5. Ceglédi VSK Lányok 3.

A gyermek IV. korcsoport vidékbajnokságának Délkeleti Zöld csoportjában ugyancsak a záró körre kerül sor, amelynek házigazdája klubunk lesz, vagyis a hátralévő négy találkozónak a békéscsabai Árpád fürdő ad otthont. Ha a papírformát tekintjük, itt is ki lehetne már előre osztani az érmeket, amelyből a legfényesebb a Csabai Zoltán edző békéscsabai legényeinek jár, míg vélhetően a gyulaiak a bronznak örülhetnek a nap végén.

A program. Május 21., szombat, 10.00 óra: Újszilvás KSE–Hódmezővásárhelyi VSE. 11.00: Gyulai VK–Csabai Csirkefogók VK. 12.30: Csabai Csirkefogók VK–Újszilvás KSE. 13.30: Gyulai VK–Hódmezővásárhelyi VSE.

Az állás a rájátszás ötödik köre, tíz forduló után: 1. Csabai Csirkefogók VK 30, 2. Hódmezővásárhelyi VSE 18, 3. Gyulai VK 9, 4. Újszilvás KSE 3.

Az országos utánpótlás-bajnokságban csapatainkra bitang nehéz három derbi vár, ugyanis ahhoz a Tatabányához utaznak, amelynek három együttese közül kettő, a gyermek és serdülő korcsoportos a dobogó tetején tanyázik, de az ifjúságiak is a negyedik helyen állnak. Nem beszélve arról, hogy ismét hajnalok hajnalán kell kelnie játékosainknak, hogy a kijelölt kezdésre odaérjenek. Egyszóval nincsenek irigylésre méltó helyzetben Fodor Ádám és Ajtai Miklós edző legényei, de most kell megmutatni, hogy a nehezedő helyzetekben is helyt tudnak állni.

A program. Ifjúságiak. Május 22., vasárnap, 11.15 óra: Fehérvár VSE Székesfehérvár–Oázis SC Budapest. 12.30: KOPÉ Dunakanyar Waterpolo Leányfalu–Ceglédi VSE. 13.30: UVSE II.–PannErgy Miskolc. 13.45: Tatabányai VSE–Swietelsky-Békéscsaba. Az Ybl Waterpolo Club Budapest–Budafóka XXII. kerületi SE mérkőzést június 4-ére halasztották.

Serdülők. Május 22., vasárnap, 10.00 óra: Fehérvár VSE Székesfehérvár–Oázis SC Budapest. 11.15: KOPÉ Dunakanyar Waterpolo Leányfalu–Ceglédi VSE. 12.15: UVSE II.–PannErgy Miskolc. 12.30: Tatabányai VSE–Swietelsky-Békéscsaba. 12.30: Az Ybl Waterpolo Club Budapest–Budafóka XXII. kerületi SE mérkőzést június 4-ére halasztották.

Gyermek korcsoport. Május 22., vasárnap, 10.00: KOPÉ Dunakanyar Waterpolo Leányfalu–Ceglédi VSE. 11.00 óra: Tatabányai VSE–Swietelsky-Békéscsaba. 11.00: UVSE II.–PannErgy Miskolc. 12.30: Fehérvár VSE Székesfehérvár–Oázis SC Budapest. Az Ybl Waterpolo Club Budapest–Budafóka XXII. kerületi SE mérkőzést június 4-ére halasztották.

Büntető párbaj után egy pontot begyűjtöttek az ifik

Nehéz feladat várt vasárnap az országos utánpótlás-bajnokságban szereplő három csapatunkra, ugyanis a jó erőkből álló KOPÉ Dunakanyar Waterpolo Leányfalu trióját fogadták a békéscsabai Árpád fürdőben. Azt a három alakulatot látták vendégül, amely a rájátszás második fordulójában az összes pontot begyűjtötte a mieinkkel szemben. Most azonban egy pontot elcsípett ifjúsági csapatunk.

Swietelsky-Békéscsaba–KOPÉ Dunakanyar Waterpolo Leányfalu 8–9 (2–1, 2–1, 2–3, 1–2, 1–2)

Országos utánpótlás-bajnokság, ifjúságiak, A2 csoport, rájátszás, Békéscsaba. V.: Juhász Tibor, Berki András. Békéscsaba: Vozár M. – Dobos 2, Kiss Z., Bozgán, Osgyán 2, Csatári 2, Károlyi 1. Cs.: Budai, Gémesi 1, Szanyi, Fodor Zs., Vozár B., Sipos. Edző: Ajtai Miklós. Dunakanyar: Molnár – Vezényi, Pakusza-Nagy 2, Komlós 1, Gorda 1, Szilágyi, Bihari 1. Cs.: Arany, Pál, Sümeghy-Flandorffer 2, Lenkei 1, Szántó 1, Török. Edző: Tusa Márk, Németh Zsolt. Gól emberelőnyből: 10/2, ill. 6/2. Büntetők: 6/2, ill. 5/2. Kiállítás cserével: Sümeghy-Flandorffer.

Az első félidőben jól mutatott az eredményjelző (4–2), ám a folytatásban átmenetileg „elromlott” (4–5). A negyedik negyed elején is nyerésre állt még csapatunk (7–6), ám ezt követően a jól hajrázó vendégek kiegyenlítettek. Következtek az ötméteresek, ebben mindkét csapat sokat hibázott, a mieink eggyel többet, így végül büntetőkkel alulmaradtak a vendégekkel szemben, de azért egy pontot bezsebeltek, míg a Dunakanyar kettőt.

Ajtai Miklós: – Az előzményekhez tartozik, hogy a múlt heti, székesfehérvári kirándulást követően, már másnap tucatnyi ifjúsági és serdülő korú játékosunk megbetegedett annyira, hogy egész héten nem tudtak edzésre jönni. Aki felgyógyult, az vasárnap játékra jelentkezett, de a teljesítményeken meglátszott a „legyengült” állapot. Pedig 4–2-re még mi vezettünk, de ahogy fogyott az erő, jöttek a hibák, rögtön négy olyan, amelyikből az ellenfél gólt szerzett. Végül mi mentettük büntetőpárbajra a meccset, de ott megint hiányzott az erő, az összpontosítás az egyébként is háromesélyes mérkőzésen. Részben az említett okok miatt végül kiengedtük a kezünkből a győzelmet, de talán úgy pontosabb, hogy mi adtuk oda a Dunakanyarnak a két pontot.

További eredmények: Ifjúságiak: Fehérvár VSE Székesfehérvár–Ceglédi VSE 10–6. PannErgy Miskolc–Ybl Waterpolo Club Budapest 10–12. Oázis SC Budapest–UVSE II. 7–11. Budafóka XXII. kerületi SE–Tatabányai VSE 9–11.

Swietelsky-Békéscsaba–KOPÉ Dunakanyar Waterpolo Leányfalu 8–15 (1–5, 2–3, 2–4, 3–3)

Országos utánpótlás -bajnokság, serdülők, A2 csoport, rájátszás, Békéscsaba. V.: Berki András, Vörös Viktor. Békéscsaba: Lisztes – Budai, Kiss Z., Hajdu A. 1, Szanyi 1, Bozgán 3, Fodor Zs. Cs.: Korcsok P. (kapus), Gémesi, Tasnádi, Komlódi 1, Freiberger 2, Pálenkás, Szalai. Edző: Ajtai Miklós. Dunakanyar: Alaksa – Csáni-Laczi, Harsányi 2, Komlós 2, Lenkei 1, Dlauchy 2 (1), Matskási Cs. Cs.: Vagyoczki (kapus), Arany, Pakusza-Nagy 3, Sümeghy-Flandorffer 3, Pál 1 (1), Matskási H., Borszéky-Kiss 1 (1). Edző: Tusa Márk, Németh Zsolt. Gól emberelőnyből: 6/1, ill. 4/1. Büntetők: 1/0, ill. 3/3.

A vendégek kaptak hamarabb lábra, már az első negyedben jelentős előnyre tettek szert. Biztos vezetésük tudatában sokat forgatták a csapatukat, de minden felállásban tartották négy-ötgólos előnyüket, amit a véghajrára még növelni is tudtak.

Ajtai Miklós: – Ami az ifiknél említett betegséghullámot illeti, ebben a korosztályban is végigsöpört, kevés teljesen egészséges fiatal állt rendelkezésemre. Ez a találkozó is lehetett volna szorosabb, de ebbe a kategóriába belejátszott az is, hogy kevés volt a koncentráció, a betegségekből fakadó energia, ráadásul közrejátszott a „hisztéria” is, sok volt a veszekedés, a duma, ami egyenesen vezetett a vereséghez. Persze ettől függetlenül ellenfelünk megérdemelten nyerte a találkozót.

További eredmények. Serdülők: Fehérvár VSE Székesfehérvár–Ceglédi VSE 11–12. PannErgy Miskolc–Ybl Waterpolo Club Budapest 10–9. Oázis SC Budapest–UVSE II. 15–13. Budafóka XXII. kerületi SE–Tatabányai VSE 3–17.

Swietelsky-Békéscsaba–KOPÉ Dunakanyar Waterpolo Leányfalu 9–10 (4–2, 2–3, 2–2, 1–3)

Országos utánpótlás-bajnokság, gyermek korosztály, A2 csoport, rájátszás, Békéscsaba. V.: Vörös Viktor, Juhász Tibor. Békéscsaba: Beregszászi – Korcsok N. 2, Szatmári L., Pallag, Komlódi 4, Szalai 2, Bujdosó. Cs.: Zimbran, Rácz 1, Bazsó, Szathmáry Zs., Pojendán, Pónya O. Edző: Fodor Ádám. Dunakanyar: Vagyoczki – Gorda 3, Strigens 1, Fekete 2, Hegyesi, Matskási H. 3, Borszéky-Kiss 1. Cs.: Horányi (kapus), Demeter, Putz, Hőnich. Edző: Németh Zsolt, Tusa Márk. Gól emberelőnyből: 8/2, ill. 11/4. Büntetők: 2/2, ill. 1/0. Kipontozódott: Pallag, Szalai, ill. Demeter.

Nem is kezdődhetett volna rosszabbul a mérkőzés, az első negyed közepén már 2–0-ra vezettek a vendégek. Igaz, ezt követően megemberelte magát a csabai gárda, látványos gólokkal nemcsak fordított, hanem 6–2-re alakította a találkozót. A vendégek sem hagyták magukat, 7–7-nél befogták a mieinket, de 9–8-nál még nekünk állt a zászló. A finisben azonban az utolsó egy percben bekapott két góllal fordítottak a Duna-partiak, és behúzták a három pontot.

Fodor Ádám: – Minden mérkőzés előtt arra hívom fel a gyerekek figyelmét, hogy minél kevesebbet hibázzanak, akkor lehetünk eredményesebbek. Ez a mai meccsen egyáltalán nem jött össze, sőt, a végére egyre többet rontottunk. Pedig 6–2-nél még akár tovább is növelhettük volna az előnyünket, de ehelyett magunkra engedtük az ellenfelet, akik vérszemet kaptak, egyre jobban feljavultak, végül ez eredményezte a mínusz egy gólt. De az is tény, jobb a felsőházban küzdeni hétről hétre, mert ez színvonalasabb csatákat hoz, itt erősebb ellenfelekkel gyakorolhatunk, többet tanulhatnak fiataljaink.

További eredmények. Gyermek korcsoport: Fehérvár VSE Székesfehérvár–Ceglédi VSE 13–6. PannErgy Miskolc–Ybl Waterpolo Club Budapest 14–8. Oázis SC Budapest–UVSE II. 10–8. Budafóka XXII. kerületi SE–Tatabányai VSE 8–23.

Címlapképünkön az ifjúságiak mérkőzésén két gól szerző Csatári Szabolcs. Ebben a kategóriában sikerült egy pontot begyűjtenie csapatunknak – fotó: Tasnádiné Petka Anita

Fiataljaink vert helyzetből hoztak pontot a rivális ellen, és ezzel ezüstérmes helyen zárták a szezont

A szentesi dr. Rébeli-Szabó József Városi Sportuszoda adott otthont szombaton a gyermek III. korcsoportosok vidékbajnokságának a Délkeleti csoportban. A kilencedik körben (17-18. forduló) egy lazább és egy harcosabb meccs várt Csabai Zoltán edző legényeire. Végül az Invictus ellen hozták a kötelezőt fiataljaink, majd a nagy rivális Szeged ellen vert helyzetből döntetlenre hozták a derbit, így a tabellán a helyzet nem változott, a csabaiak négy pont előnnyel zártak az ezüstös helyen a Tisza-partiak előtt. A tervek szerint két hét múlva a négy körzet (Budapest, Délkelet, Dunántúl és Északkelet) első két helyezettje játssza a finálét.

Csabai Csirkefogók VK–Invictus SC Szolnok 13–6 (7–0, 2–3, 1–1, 3–2)

Vidékbajnokság, Délkeleti csoport, gyermek III. korosztály, Szentes. V.: Csípő Gábor. Békéscsaba: Kabai – Korcsok N. 5, Nánási, Such 1, Zimbran, Rácz 6 (1), Szabó B. Cs.: Gyuricza (kapus), Földi, Laurinyecz 1, Orosz R., Suhajda Z., Orosz B., Plavecz, Kováts H., Puha. Edző: Csabai Zoltán. Gól emberelőnyből: 3/0, ill. 4/2. Büntetők: 1/1, ill. 1/0.

Csabai Csirkefogók VK–Szegedi Vízipóló Suli 9–9 (2–3, 3–3, 2–3, 2–0)

Vidékbajnokság, Délkeleti csoport, gyermek III. korosztály, Szentes. V.: Szabó Xénia. Békéscsaba: Gyuricza – Korcsok N. 5, Nánási 1, Such 1, Zimbran, Rácz 2 (1), Szabó B. Cs.: Kabai (kapus), Laurinyecz, Suhajda Z., Orosz R. Edző: Csabai Zoltán. Gól emberelőnyből: 8/5, ill. 7/4. Büntetők: 4/1, ill. 4/3. Kipontozódott: Laurinyecz, ill. Varga D.

Csabai Zoltán összefoglalója a szentesi forduló után: – Már az előző fordulóban majdhogynem bebiztosítottuk az ezüstérmes helyünket. Most Szegeden csak annyi kellett, hogy hozzuk az első derbit az Invictus ellen, amely a papírforma szerint nekünk állt amúgy is. Rögtön az elején hétgólos előnyre tettünk szert, amit követően elkezdtem forgatni a csapatot, kipróbáltunk új dolgokat, ezért kaptunk a folytatásban hat gólt, de egy pillanatig sem forgott veszélyben a győzelmünk. Ezzel a győzelemmel megvolt a négypontos előnyünk a szegediekkel szemben, egy esetleges vereséggel sem csúszhattunk volna le a második helyről. Így aztán ez a párharc, amely az idén ki-ki meccsként volt elkönyvelve, élvezetes csatát hozott. Korábban felváltva nyert a két gárda egymás ellen, most vert helyzetből pontot szereztünk, az amúgy kimondottan élvezetes találkozón. Sőt, ha nem rontunk három büntetőt, akár győzhettünk volna. Ám összességében igazságos eredmény született a Tisza-partiak ellen.

További eredmények: Legrand-Szentesi VK–Szolnoki Dózsa 11–6. Szegedi Vízipóló Suli–Koelner-Csongrádi VVSE 8–3. Szolnoki Dózsa–Civis Póló VSE Debrecen 6–8. Koelner-Csongrádi VVSE–Invictus SC Szolnok 18–9. Civis Póló VSE Debrecen–Legrand-Szentesi VK 2–17. A végeredmény 18 forduló után: 1. Legrand-Szentesi VK 52, 2. Csabai Csirkefogók VK 41, 3. Szegedi Vízipóló Suli 37, 4. Koelner-Csongrádi VVSE 25, 5. Szolnoki Dózsa 19, 6. Civis Póló VSE Debrecen 12, 7. Invictus SC Szolnok 0.

Címlapképünkön: sokat nyomott a latba, hogy Korcsok Nándor (kezén a labda) mindkét mérkőzésen ötször volt eredményes. Kisképünkön: az utolsó meccs után következett az eredményhirdetés, ezt a kupát és megannyi érmet hozott haza a békéscsabai csapat

Az uszodák világába visszatérő Dobra Róbert azt tapasztalta, nagyot fejlődött a korosztály az elmúlt hónapokban

A szegedi Tiszavirág Sportuszoda fogadta be egy fél napra a baby korosztályos ifjakat, akik a vidékbajnokság Délkeleti csoportjában a tizedik körhöz érkeztek. A nyolc gárda izgalmas meccseket játszott szombaton a Tisza-parti városban.

A Csabai Csirkefogók VK legkisebb „állománya” a mórahalmiakkal és a házigazdákkal találkozott ezen a napon.

Edzőjük, Dobra Róbert így foglalta össze a nap tapasztalatait: – Betegségem után ezen a héten térhettem vissza az uszodába, felemelő érzés volt újra ebben a közegben mozogni és találkozni ismét a gyerekekkel. Négy hónapig nem láttam őket, csak hallomásból, edzőtársaim elmondásából tudom, hogy milyen szépen fejlődtek, amit most a szegedi fordulóban be is bizonyítottak. A Mórahalom ellen még közepes teljesítményt nyújtottak, akadtak szép megoldások, de becsúsztak időnként kisebb-nagyobb hibák is a védekezésben és a támadásokban egyaránt. De büszke vagyok így is rájuk, mert – mint tudjuk, a gólokat itt nem számolják –, de közel döntetlen eredménnyel zártunk ellenük. A második találkozón, a szegediek ellen tudtuk, hogy egy erősebb gárda vár ránk, akik ellen az első félidőben még nehézkesen ment a játék, de a fordulás után egyre jobb lett a csapat védekezése, és a támadásokra sem lehetett már panaszom, vagyis visszajöttünk a mérkőzésbe. Úgy gondolom, kicsit furcsa lehetett a gyerekeknek, hogy négy hónapig nem találkoztunk, a kisebb hibákat ennek a számlájára írom. Viszont összességében azt is elmondhatom, nagyon nagyot léptek előre, nagy fejlődésen mentek keresztül. Nem szokásom kiemelni senkit, de most Uhrin Barna esetében kivételt teszek, ő okozta a legnagyobb pozitív meglepetést, de dicséretet érdemel névrokona, Uhrin Zsombor is.

A következő békéscsabai fiatalok kaptak lehetőséget bizonyításra a szegedi fordulóban: Csapó Ákos, Veszeli Péter (kapusok), Balogh Bence, Bódi Bercel, Csendes Péter, Gál Benett, Korcsok Krisztián, Selypes Kristóf, Suhajda Soma, Tóth Zoltán, Uhrin Barna, Uhrin Zsombor.

Címlapképünkön a szegedi fordulóban ügyesen „mozgó” Uhrin Zsombor társat keres az akcióhoz

Vasárnap Békéscsabán folyik át a Dunakanyar

A hét végén az országos utánpótlás-bajnokságban és a vidékbajnokságban is érdekeltek lesznek csapataink. Közülük az előbbiek hazai környezetben játszanak, míg a fiatalabbak Szegedre és Szentesre utaznak.

Gyermek III. korosztályosaink Szentesen folytatják szombaton a vidékbajnoki menetet. A Délkeleti csoport kilencedik fordulójában egy könnyebbnek tűnő (Invictus SC Szolnok) és egy kimondottan nehéznek ígérkező (Szegedi Vízipóló Suli) mérkőzés vár rájuk a szentesi uszodában. Abban mindenképpen bízhatunk, hogy a nap végére megőrzik ezüstérmes helyezésüket a tabellán.

A program. Május 14., szombat, 10.00 óra: Legrand-Szentesi VK–Szolnoki Dózsa. 11.00: Csabai Csirkefogók VK–Invictus SC Szolnok. 12.00: Szegedi Vízipóló Suli–Koelner-Csongrádi VVSE. 13.00: Szolnoki Dózsa–Civis Póló VSE Debrecen. 14.00: Csabai Csirkefogók VK–Szegedi Vízipóló Suli. 15.00: Koelner-Csongrádi VVSE–Invictus SC Szolnok. 16.00: Civis Póló VSE Debrecen–Legrand-Szentesi VK.

Az állás 16 forduló után: 1. Legrand-Szentesi VK 46, 2. Csabai Csirkefogók VK 37, 3. Szegedi Vízipóló Suli 33, 4. Koelner-Csongrádi VVSE 22, 5. Szolnoki Dózsa 19, 6. Civis Póló VSE Debrecen 9, 7. Invictus SC Szolnok 0.

A baby korosztályos csapatok már a 10. kör mérkőzéseire készülnek szombaton, amikor Szegedre látogatnak. Fiataljaink a Mórahalom és a Szegedi Vízipóló Suli együtteseivel feszülnek egymásnak.

A program. Május 14., szombat, 10.00 óra: Csabai Csirkefogók VK–Mórahalom VSK. 10.50: Szolnoki Dózsa–Legrand-Szentesi VK. 11.40: Csabai Csirkefogók VK–Szegedi Vízipóló Suli. 12.30: Kecskeméti SI–Szolnoki Dózsa. 13.20: Hódmezővásárhelyi VSC–Koelner-Csongrádi VVSE. 14.10: Szegedi Vízipóló Suli–Legrand-Szentesi VK. 15.00: Kecskeméti SI–Hódmezővásárhelyi VSC. 15.50: Koelner-Csongrádi VVSE–Mórahalom VSK.

Az országos utánpótlás-bajnokság A2 csoportjának felsőházában, a bajnoki 2. szakaszban csapataink hazai környezetben fogadják a KOPÉ Dunakanyar Waterpolo Leányfalu trióját. Nincsenek szép emlékei együtteseinknek, ugyanis az odavágón tavaly december közepén mindhárom alkalommal vereséget szenvedtek (ifjúságiak: 18–12, serdülők: 25–7, gyermek korcsoport: 18–7). Itt az alkalom a békéscsabai Árpád fürdőben a szépítésre vasárnap.

A program. Ifjúságiak. Május 15., vasárnap, 11.15 óra: Fehérvár VSE Székesfehérvár–Ceglédi VSE. 12.15: Swietelsky-Békéscsaba–KOPÉ Dunakanyar Waterpolo Leányfalu. 14.00: PannErgy Miskolc–Ybl Waterpolo Club Budapest. 16.30: Oázis SC Budapest–UVSE II. 17.30: Budafóka XXII. kerületi SE–Tatabányai VSE.

Serdülők. Május 15., vasárnap, 10.00 óra: Fehérvár VSE Székesfehérvár–Ceglédi VSE. 11.00: PannErgy Miskolc–Ybl Waterpolo Club Budapest. 13.30: Swietelsky-Békéscsaba–KOPÉ Dunakanyar Waterpolo Leányfalu. 15.15: Oázis SC Budapest–UVSE II. 16.00: Budafóka XXII. kerületi SE–Tatabányai VSE.

Gyermek korcsoport. Május 15., vasárnap, 11.00 óra: Swietelsky-Békéscsaba–KOPÉ Dunakanyar Waterpolo Leányfalu. 12.30: Fehérvár VSE Székesfehérvár–Ceglédi VSE. 12.30: PannErgy Miskolc–Ybl Waterpolo Club Budapest. 14.00: Oázis SC Budapest–UVSE II. 14.30: Budafóka XXII. kerületi SE–Tatabányai VSE.