A babyk Gyulán tesztelik az új korcsoportot – a kétszeres olimpiai bajnok Fodor Rajmund közreműködésével

Bár közeledik a szezon vége, május utolsó hétvégéje még gazdag programot kínál, ugyanis hét mérkőzésen szoríthatunk a különböző korosztályos csapatainknak. Az országos utánpótlás-bajnokságban az utolsó előtti körre kerül sor, az azt megelőző napon pedig a gyermek I. korosztályosaink lesznek érdekeltek. A babyk két hete ugyan lezárták az évet, ám részükre klubunk rendez egy kvázi „rájátszás szerűséget”, hogy a gyerekek tovább gyakorolhassák a tanultakat.

Gyermek I. korosztályosainkra a Délkeleti területi vidékbajnokság Zöld csoportjában már csak egy találkozó vár. Szombaton az Újszilvási Tan- és Sportuszodában a helyiekkel csapnak össze Fodor Ádám edző tanítványai. Mivel a 7. fordulóban az Invictus SC csapata nem jelent meg, most pótolják az egyik találkozót, valamint két nappal korábban már lejátszották a hiányzó másik mérkőzést, amelynek a végeredménye: Újszilvás KSE–Invictus SC 9–15.

A program. Május 25., szombat, 10.00 óra: Erzsébeti SMTK, Budapest–Invictus SC. 11.00: Sugovica VSE, Baja–Mórahalom VSK. 12.00: Csabai Csirkefogók VK–Újszilvás KSE. 13.00: Invictus SC–Sugovica VSE, Baja.

Az állás hét kör (14 forduló) után: 1. Mórahalom VSK 42, 2. Csabai Csirkefogók VK 31, 3. Invictus SC 19, 4. Erzsébeti SMTK, Budapest 19, 5. Újszilvás KSE 10, 6. Sugovica VSE, Baja 0. (Azonos pontszám esetén a gólkülönbség rangsorol.)

A legkisebbeknek, a baby korcsoportosoknak egy négycsapatos eseményt szervez klubunk. Igaz, ez már nem a bajnokság keretében zajlik szombaton, inkább egy torna jellegű gyakorlás következik a Gyulai Várfürdőben. Ám az eddigiektől eltérően most számolni fogják a gólokat, ugyanis a gyermek IV. korosztályosoknak megfelelő szabályrendszerrel zajlik az egynapos torna. Ez érthető, hiszen a babyk éppen most nyáron lépnek föl a következő korcsoportba. A Várfürdő Kupa elnevezésű eseményre három csapat fogadta el a meghívást, így a házigazda Gyulai VK mellett a Csongrádi VVSE, a Hódmezővásárhelyi VSC és a Legrand Szentesi VK csapatai játszanak, amelyek egy 4×6 perces, körmérkőzéses torna keretében döntik el a sorrendet. A legkisebbeknek egy kis meglepetés is „érkezik”: a torna mérkőzéseit a kétszeres olimpiai bajnok, nemzetközi játékvezető, Fodor Rajmund „dirigálja”.

A program. Május 25., szombat, 10.00 óra: Gyulai VK–Csongrádi VVSE. 10.50: Hódmezővásárhelyi VSC–Legrand Szentesi VK. 12.20: Gyulai VK–Hódmezővásárhelyi VSC. 13.10: Legrand Szentesi VK–Csongrádi VVSE. 14.30: Gyulai VK–Legrand Szentesi VK. 15.20: Csongrádi VVSE–Hódmezővásárhelyi VSC.

Az országos utánpótlás-bajnokság A2 csoportjában az utolsó előtti fordulóra kerül sor. A felsőházi rájátszás során csapataink ismét egy távoli helyre, nevezetesen Győrbe utaznak. A nagy távolság miatt már egy nappal korábban, szombaton útra kelnek. Nehéz feladat vár fiataljainkra, ugyanis a kisalföldiek remekül szerepeltek ebben az esztendőben, így előkelő helyen állnak a tabellán. Ez különösen igaz a két fiatalabb korosztályre, ahol a győriek az ezüstérmes helyről várják a játékot, míg az ifjúsági együttesük éppen a mieink mögött állnak három pont hátránnyal. Ami pedig a Békéscsabán lezajlott tavaly október 10-ei odavágókat illeti: gyermek csapatunk hazai környezetben 9–6-os vereséget szenvedett, serdülőink sem bírtak a kisalföldiekkel, akik ebben a korosztályban 13–8-ra nyertek, míg az ifjúságiak esetében már hízelgőbb eredmény született, ugyanis ezen a meccsen fiataljaink 12–7-re nyertek.

A program. Gyermek korcsoport. Május 26., vasárnap, 10.00 óra: GYVSE UNI-Győr–Swietelsky-Békéscsaba (jv.: Kovács István, Baracskai Vidor). 10.00: UVSE–PannErgy MVSC Miskolc. 12.30: Ybl Waterpolo Club Budapest–Legrand Szentesi VK. 15.30: Kanizsa VSE Nagykanizsa–Ceglédi VSE.

Az állás. Gyermek korcsoport: 1. PannErgy MVSC Miskolc 31, 2. GYVSE UNI-Győr 27, 3. Legrand Szentesi VK 26, 4. UVSE 21, 5. Swietelsky-Békéscsaba 18, 6. Kanizsa VSE Nagykanizsa 8, 7. Ybl Waterpolo Club Budapest 7, 8. Ceglédi VSE 6.

Serdülők. Május 26., vasárnap, 11.15 óra: Ybl Waterpolo Club Budapest–Legrand Szentesi VK. 11.30: GYVSE UNI-Győr–Swietelsky-Békéscsaba (jv.: Baracskai Vidor, Irmes Máté). 11.30: UVSE–PannErgy MVSC Miskolc. 14.00: Kanizsa VSE Nagykanizsa–Ceglédi VSE.

Az állás. Serdülők: 1. PannErgy MVSC Miskolc 27, 2. GYVSE UNI-Győr 27, 3. Kanizsa VSE Nagykanizsa 24, 4. Ybl Waterpolo Club Budapest 20, 5. UVSE 19, 6. Legrand Szentesi VK 15, 7. Ceglédi VSE 11, 8. Swietelsky-Békéscsaba 1.

Ifjúságiak. Május 26., vasárnap, 10.00 óra: Ybl Waterpolo Club Budapest–Legrand Szentesi VK. 13.00: GYVSE UNI-Győr–Swietelsky-Békéscsaba (jv.: Irmes Máté, Kovács István). 13.00: UVSE–PannErgy MVSC Miskolc. 16.45: Kanizsa VSE Nagykanizsa–Ceglédi VSE.

Az állás. Ifjúságiak: 1. UVSE 36, 2. Legrand Szentesi VK 26, 3. Ceglédi VSE 24, 4. PannErgy MVSC Miskolc 22, 5. Ybl Waterpolo Club Budapest 15, 6. Swietelsky-Békéscsaba 9, 7. GYVSE UNI-Győr 6, 8. Kanizsa VSE Nagykanizsa 3.

Szombati vízilabda: apró gyerekek a Várfürdő Kupáért

A legkisebb vízilabdázóknak, a zömében tízévesekből és fiatalabbakból álló garnitúrának, az úgynevezett baby korcsoportosoknak egy – nevezhetjük úgy – „rájátszást” szervez klubunk szombaton a Gyulai Várfürdőben.

A 2023–2024. évi 18 fordulóból álló bajnoki sorozatuk két hete befejeződött számukra, ám ez az a korosztály, ahol még nagyon sok a tanulni való. Ezért döntött úgy a csabai klub, hogy a fiókcsapatában, a Gyulai VK-ban, valamint a Csabai Csirkefogók VK-ban szereplő kissrácoknak egy torna jellegű gyakorlás szervez a Gyulai Várfürdőben. A bajnokságban egyedi szabályok között játszottak eddig, a gólokat akkor nem számolták, ám az eddigiektől eltérően most számolni fogják azokat, ugyanis a gyermek IV. korosztályosoknak megfelelő szabályrendszerrel zajlik az egynapos torna. Ez érthető, hiszen a babyk éppen most nyáron lépnek föl a következő korcsoportba.

A Várfürdő Kupa elnevezésű eseményre három csapat fogadta el a meghívást, így a Csabai Zoltán és Szilvásy Attila edzők által gardírozott házigazda Gyulai VK mellett a Csongrádi VVSE, a Hódmezővásárhelyi VSC és a Legrand Szentesi VK csapatai játszanak, amelyek egy 4×6 perces, körmérkőzéses torna keretében döntik el a sorrendet.

A program. Május 25., szombat, 10.00 óra: Gyulai VK–Csongrádi VVSE. 10.50: Hódmezővásárhelyi VSC–Legrand Szentesi VK. 12.20: Gyulai VK–Hódmezővásárhelyi VSC. 13.10: Legrand Szentesi VK–Csongrádi VVSE. 14.30: Gyulai VK–Legrand Szentesi VK. 15.20: Csongrádi VVSE–Hódmezővásárhelyi VSC.

A legkisebbek Csongrádon lezárták a bajnoki évet, de még vár rájuk feladat ebben a hónapban

Címlapképünkön Csapó Ákos (fekete sapkában) igyekszik helyzetbe hozni társait

Csongrádra utaztak – szombat helyett vasárnap –legkisebb vízilabdázóink, hogy a Délkeleti területi vidékbajnokság záró fordulójában újabb két találkozót játszanak ellenfeleikkel. Ez a forduló kivételesen vasárnap lett megrendezve, mert szombaton OB II-es körre került sor a Tisza-parti városban.

Ezen a vasárnap délutánon a Csabai Zoltán és Szilvásy Attila által gardírozott Gyulai VK baby korosztályos fiataljaink a délutáni órákban először a Legrand Szentesi VK, majd a házigazda Csongrádi VVSE együtteseivel tesztelték az elmúlt egy évben megszerzett tudásukat.

Csabai Zoltán edző így foglalta össze a nap tapasztalatait: – A csongrádi záró fordulóra betegség, illetve egyéb ok miatt két alapemberünket mellőzni kellett, ezért a csapatösszeállítást kissé átszerveztük. A szentesiek ellen jól kezdtek a gyerekek, ám ezt követően ellenfelünk átvette az irányítást, mi pedig futottunk az „eredmény” után. A csongrádiak elleni mérkőzés szoros csatát hozott döntetlen körüli eredménnyel. Fiataljaink időnként hullámzó teljesítményt nyújtottak mindkét találkozón, voltak kimondottan jó periódusok, máskor pedig visszafogottabban játszottak, de azért többször elkaptuk a fonalat. Mivel a kicsiknek korán lezárult a bajnoki sorozata, ezért, hogy játékban maradjanak, május 25-én Gyulán rendezünk számukra egy négy-hatcsapatos tornát.

A csongrádi fordulóban a következő játékosok kaptak szerepet a két mérkőzésen: Bátorfi Ádám, Belinczky Zsombor, Bereczki Igor, Csapó Ákos, Geszner Balázs, Kálmán Milán, Köves Pál, Lipták Levente, Matei Alexander, Molnár Sándor, Mórocz Dávid, Orosz Bertalan, Petrina Gábor, Súr Zétény, Számfira Kristóf, Szaszák Milán.

Ma egyik alakulatunknak sem sikerült a jelentős háttérrel rendelkező fővárosiaktól pontot szerezni

Edzője, Ajtai Miklós szerint Budai Tamás az ifjúságiak mérkőzésén hátára vette a csapatot, remekül bekkelt, máskor centerezett, minden helyzetnél ott volt, akár a mi kapunk előtt, akár az ellenfélnél – fotó: Such Tamás

A jelentős felnőtt és utánpótlás háttérrel rendelkező Újpest érkezett vasárnap Békéscsabára, hogy az országos utánpótlás-bajnokság A csoportjában a felsőházi rájátszásában a visszavágón vízre szálljon fiataljainkkal szemben az Árpád fürdőben. Az odavágón a fővárosban gyermek csapatunk óriási csatában egygólos győzelmet aratott (UVSEؘ–Békéscsaba 10–11), serdülőink kettővel kikaptak (10–8), az ifjúságiak csatája pedig könnyű lila-fehér győzelmet hozott (21–7). Ma viszont egyik alakulatunknak sem sikerült a fővárosiaktól pontot szerezni.

Swietelsky-Békéscsaba–UVSE 6–9 (1–0, 3–4, 1–2, 1–3)

Országos vízilabda-bajnokság, A2 csoport, rájátszás, felsőház, gyermek korcsoport, Békéscsaba. V.: Pásztor Antal, Berki András. Békéscsaba: Gyuricza – Korcsok N. 2 (1), Suhajda Z. 2, Orosz R., Such 1, Zimbran, Nánási 1. Cs.: Kabai (kapus), Restye Zs., Laurinyecz, Machlik, Hajdu Á., Plavecz. Edző: Fodor Ádám. Újpest: Dávid – Tőzsér I., Budai Cs., Nagy B. 4, Ming, Milák 2, Kecskés. Cs.: Dobricza, Gebe 2, Szebeni, Bekker 1, Perczel, Rajkai, Fráter. Edző: Varga Viktor, Rácz Bálint. Gól emberelőnyből: 9/4, ill. 7/5. Büntetők: 1/1, ill. 0/0. Kiállítás cserével: Kecskés.

Hamar kétgólos előnyre tettek szert fiataljaink, akik az első félidőben végig nyílttá tették a találkozót. A térfél csere után is 6–6-ig bármelyik fél nyerhetett volna, ám a finisben már csak az újpestiek találtak be a kapuba, elorozva ezzel a három pontot.

Fodor Ádám: – Úgy kezdtük a mérkőzést, ahogy kell. Előnyhöz jutottunk, de a folytatásban pár helyzetet nem becsültünk meg, pedig voltak jó lehetőségeink. A fordulás után az Újpest ránk erőltette játékát, az ő szájuk íze szerint folytatódott a mérkőzés. A finisben cseréltem, jött még egy gól, ezzel el is úszott a lehetőségünk. Az is tény, az év folyamán az UVSE együttese nagyot fejlődött, mára rangadóvá nőtte ki magát a két gárda találkozója, amelyen végül a mérleg nyelve nem felénk billent.

További eredmények. Gyermek korcsoport: Ceglédi VSE–Ybl Waterpolo Club Budapest 9–8. PannErgy MVSC Miskolc–Kanizsa VSE Nagykanizsa 19–2. Legrand Szentesi VK–GYVSE UNI-Győr 9–8.

Az állás. Gyermek korcsoport: 1. PannErgy MVSC Miskolc 31, 2. GYVSE UNI-Győr 27, 3. Legrand Szentesi VK 26, 4. UVSE 21, 5. Swietelsky-Békéscsaba 18, 6. Kanizsa VSE Nagykanizsa 8, 7. Ybl Waterpolo Club Budapest 7, 8. Ceglédi VSE 6.

Swietelsky-Békéscsaba–UVSE 3–8 (0–0, 1–2, 0–2, 2–4)

Országos vízilabda-bajnokság, A2 csoport, rájátszás, felsőház, serdülők, Békéscsaba. V.: Berki András, Juhász Tibor. Békéscsaba: Beregszászi – Szalai, Korcsok N. 1, Suhajda Z., Szatmári L. 1, Pojendán, Pallag 1. Cs.: Bazsó, Szathmáry Zs., Nagy Á., Pónya O., Csüllög, Zimbran. Edző: Ajtai Miklós. Újpest: Lengyel – Gál 1, Cziczka, Tőzsér N. 2, Szabó Á. 1, Medve 2, Szalczer 2. Cs.: Tőzsér I., Lázár-Fetting, Gyovai, Kégl, Nagy B., Magyar. Edző: Rácz Bálint, Varga Viktor. Gól emberelőnyből: 6/1, ill. 3/0. Büntetők: 0/0, ill. 3/3.

Zsilák László betegség miatt nem ülhetett a kispadra, ezúttal Ajtai Miklós dirigálta a csapatot. Miként az első mérkőzésen, a serdülők esetében is szoros csatát hozott az első félidő. Itt is a térfél csere után kapcsolt nagyobb sebességre a vendégcsapat, amivel kiérdemelte a három pontot.

Ajtai Miklós: – A budapesti 10–8 után bíztam abban, hogy a hazai pálya előnye kedvezhet nekünk. Jól is kezdte a találkozót a csapat, térfélcseréig remekelt a társaság. Az egész mérkőzésen tökéletes volt a védekezésünk, de tökéletlenek a támadásaink. Részben rosszak voltak a helyzetkihasználásaink, de az is igaz, az újpestiek kapusa ma remek napot fogott ki. Több volt ebben a meccsben, amelyet azzal nyert meg az UVSE, hogy több volt bennük a tűz. Kicsit savanyú a szőlő, mert akár nyerhettünk volna.

További eredmények. Serdülők: Ceglédi VSE–Ybl Waterpolo Club Budapest 8–11. PannErgy MVSC Miskolc–Kanizsa VSE Nagykanizsa 9–8. Legrand Szentesi VK–GYVSE UNI-Győr 6–13.

Az állás. Serdülők: 1. PannErgy MVSC Miskolc 27, 2. GYVSE UNI-Győr 27, 3. Kanizsa VSE Nagykanizsa 24, 4. Ybl Waterpolo Club Budapest 20, 5. UVSE 19, 6. Legrand Szentesi VK 15, 7. Ceglédi VSE 11, 8. Swietelsky-Békéscsaba 1.

Swietelsky-Békéscsaba–UVSE 10–19 (3–4, 4–5, 1–4, 2–6)

Országos vízilabda-bajnokság, A2 csoport, rájátszás, felsőház, ifjúságiak, Békéscsaba. V.: Juhász Tibor, Pásztor Antal. Békéscsaba: Korcsok P. – Budai 1, Szanyi, Fodor Zs. 2, Pojendán, Hajdu A. 2, Pallag 4. Cs.: Beregszászi (kapus), Lisztes, Szathmáry Zs., Szatmári L. 1, Tasnádi, Szalai, Pónya O. Edző: Ajtai Miklós. Újpest: Szikra – Módos 6, Tőzsér N. 3, Sallai, Schannen 3, Petlyánszki, Prukner 1. Cs.: Szabó Á., Gál 1 (1), Demeter 1, Cziczka, Medve 2, Szilágyi, Szikra 2. Edző: Rácz Bálint, Varga Viktor. Gól emberelőnyből: 9/5, ill. 10/8. Büntetők: 0/0, ill. 1/1. Kiállítás cserével: Schannen. Kipontozódott: Szanyi.

Ifjúsági csapatunk sem akart lemaradni a többiektől, ők is az első félidőben szoros álláson tartották a mérkőzést, a fordulás után azonban fejet kellett hajtaniuk a listavezető előtt.

Ajtai Miklós: – Bár 19–10-re kikaptunk, a játékunk alapján túlzott a gólkülönbség. Tudtam, hogy nincs sok keresnivalónk a listavezetővel szemben, mégis csak a dicséret hangján szólhatok a csapat hozzáállásáról. Akartak, küzdöttek, de volt egy pár perc kihagyás, amikor még szoros állásnál hirtelen kaptunk három potya jellegű gólt. Kapust cseréltem, de végül nem rajtuk múlt a mai nap. Összességében elégedett vagyok fiataljainkkal, ha egy acélos Újpest ellen így tudunk játszani, nincs szégyenkezni valónk.

További eredmények. Ifjúságiak: Ceglédi VSE–Ybl Waterpolo Club Budapest 10–5. PannErgy MVSC Miskolc–Kanizsa VSE Nagykanizsa 14–3. Legrand Szentesi VK–GYVSE UNI-Győr 13–8.

Az állás. Ifjúságiak: 1. UVSE 36, 2. Legrand Szentesi VK 26, 3. Ceglédi VSE 24, 4. PannErgy MVSC Miskolc 22, 5. Ybl Waterpolo Club Budapest 15, 6. Swietelsky-Békéscsaba 9, 7. GYVSE UNI-Győr 6, 8. Kanizsa VSE Nagykanizsa 3.

A hatból egy pontot sikerült begyűjteni a csabai fordulóban

Címlapképünkön: nem Korcsok Péter kapusunkon múlt, hogy nem sikerült a három pontot begyűjteni a pécsiek ellen – fotó: Such Tamás

Bár a rendező az Invictus SC lett volna, azonban uszoda problémák miatt le kellett mondaniuk a házigazda szerepkörről. Klubunk viszont kapott az alkalmon, és bevállalta a szombati, utolsó előtti kör rendezését, így az 5. csoport öt csapata a békéscsabai Árpád fürdőben adott randevút egymásnak. A mieink ma a pécsiekkel és a szentesiekkel csatáztak, a két mérkőzésen egy pontot sikerült begyűjteniük.

Swietelsky-Békéscsaba–PTE-Pécsi EAC Mighty Bulls 10–10 (2–1, 1–2, 5–1, 2–6)

OB II-es vízilabda-mérkőzés, rájátszás a 17–21. helyért, 5. csoport, Békéscsaba. V.: Győri Attila, Horváth József. Békéscsaba: Korcsok P. – Lukácsi, Dávid 1, Fodor Zs., Mucsi 2, Ajtai 4 (2), Katona 1. Cs.: Beregszászi (kapus), Dobos, Szanyi, Gyebnár, Zsilák 2, Budai. Edző: Fodor Ádám, Ajtai Miklós. Pécs: Németh Z. – dr. Vitárius 1, dr. Uzsák 1, Csala, Gergó 6, Provender 1, Korb. Cs.: Szántó 1, Balatoni. Játékos edző: Balatoni Sándor. Gól emberelőnyből: 4/1, ill. 15/6.  Büntetők: 2/2, ill. 0/0. Kipontozódott: Dobos. Az eredmény alakulása: 2–0, 4–4, 8–4, 10–6.

Remekül kezdett csapatunk, egészen az utolsó negyed közepéig kiválóan muzsikált a gárda, ám 10–6 után már nem voltak elég pontosak a lövések, amitől vérszemet kapott a pécsi alakulat. Már úgy tűnt, 10–9-cel zárul a találkozó, amikor egy másodperccel(!) a vége előtt Gergó Bence akcióból betalált a csabai kapuba, így pontosztozkodás lett a vége.

Swietelsky-Békéscsaba–Szentesi Üdülőközpont 15–8 (1–5, 2–4, 2–3, 3–3)

OB II-es vízilabda-mérkőzés, rájátszás a 17–21. helyért, 5. csoport, Békéscsaba. V.: Bujka János, Győri Attila. Békéscsaba: Korcsok P. – Dobos, Fodor Zs., Mucsi, Zsilák 3, Ajtai 1, Pallag. Cs.: Beregszászi (kapus), Budai, Korcsok N. 1, Pojendán, Szanyi 1, Katona 2. Edző: Fodor Ádám, Ajtai Miklós. Szentes: Némethy – Gut B. 1, Gut Zs. 2, Gundl 6 (1), Csuka B. 1, Szécsi 1, Szabó J. Cs.: Bubori (kapus), Busi, Csuka F., Vecseri, Csendes T., Papp 4. Edző: Csendes Tamás, Fekécs Ádám, Szabó József. Gól emberelőnyből: 4/2, ill. 5/2. Büntetők: 1/1, ill. 0/0. Az eredmény alakulása: 0–4, 2–7, 3–10, 8–12.

A listavezető szentesiek különösen az elején nyomták meg a mérkőzést, jelentős előnyre tettek szert, végül magabiztos győzelmet arattak a rájátszás tizedik fordulójában.

Mestermérleg. Fodor Ádám: – Az első meccsen nehezen lendült bele az egylet, a kezdetben sok hibával játszottak elöl és hátul is. Három-három után rendeztük a sorokat, összekapta magát a csapat, onnan kezdve már remekül muzsikált a gárda, jelentős előnyre tettünk szert. Szépen összedolgoztak játékosaink, helyzeteket alakítottak ki, amit rendre értékesítettek is. 10–6-os vezetésünk után azonban úgy gondolták, megvan már ez a mérkőzés, túlzottan megnyugodtak, emiatt pedig a végjátékban rossz döntéseket hoztak. A sok hiba megbosszulta magát, és kiegyenlítettek a pécsiek. A második találkozón papírforma eredmény született. A szentesiek már az elején elhúztak, sok gólt raktak közé, szinte minden helyzetüket értékesítettek. De tény, ez egy nagyon rutinos és erős gárda, jól ötvözve a fiatalokat és az idősebbeket. Ebben a rájátszásban senki sem tudta legyőzni őket, még leginkább mi tudtunk viszonylag szoros eredményt elérni velük szemben.

További eredmények: Invictus SC Szolnok–Szentesi Üdülőközpont 14–21. Invictus SC Szolnok–Dunaújvárosi Főiskola VE Duna-Via 10–14. Dunaújvárosi Főiskola VE Duna-Via–PTE-Pécsi EAC Mighty Bulls 9–7.

Az állás az ötödik kör (9-10. forduló) után: 1. Szentesi Üdülőközpont 30, 2. Dunaújvárosi Főiskola VE Duna-Via 15, 3. Swietelsky-Békéscsaba 13, 4. PTE-Pécsi EAC Mighty Bulls 13, 4. 5. Invictus SC Szolnok 3. (Azonos pontszám esetén a gólkülönbség rangsorol.)