Gyermek IV. korcsoport: Szegedre tartanak a csabaiak és a gyulaiak

Az elmúlt hét végén a legkisebbek, a baby korcsoportosok, most szombaton pedig az utánuk következő, gyermek IV. korosztályosok mutatják meg, mire jutottak a legutóbbi forduló óta.

A vidékbajnoki sorozat harmadik állomásának Szeged a rendezője, a békéscsabai és gyulai csapataink a vadonatúj Tiszavirág Sportuszodában meccselnek. Mindkét együttesünk két-két találkozó erejéig ugrik vízbe, vagyis az ötödik-hatodik fordulóra kerül sor a Tisza-parti városban. A csabaiak a Csongrád és a házigazda Szeged alakulatával mérik össze tudásukat, a gyulaiak pedig az Újszilvással és a Szolnokkal találkoznak.

A program. Január 15., szombat, 11.00 óra: Szolnoki Dózsa–Szegedi Vízipóló Suli. 12.00: Gyulai VK–Újszilvás KSE. 13.00: Csabai Csirkefogók VK–Koelner-Csongrádi VVSE. 14.00: Hódmezővásárhelyi VSC–Legrand Szentesi VK. 15.00: Gyulai VK–Szolnoki Dózsa. 16.00: Újszilvás KSE–Legrand Szentesi VK. 17.00: Koelner-Csongrádi VVSE–Hódmezővásárhelyi VSC. 18.00: Csabai Csirkefogók VK–Szegedi Vízipóló Suli.

Az állás két kör (négy forduló) után: 1. Szolnoki Dózsa 10, 2. Legrand Szentesi VK 10, 3. Koelner-Csongrádi VVSE 9, 4. Szegedi Vízipóló Suli 6, 5. Hódmezővásárhelyi VSC 6, 6. Csabai Csirkefogók VK 6, 7. Gyulai VK 0, 8. Újszilvás KSE 0. (Azonos pontszám esetén a gólkülönbség rangsorol.)