Pótolnak az OB II-es csapatok, vasárnap irány Martfű

Mint emlékezetes, a koronavírus-járvány második hulláma miatt tavaly november közepén leállt az OB II-es felnőtt bajnokság a Délkeleti csoportban. Így a harmadik és a negyedik forduló teljes egészében elmaradt. Mindeközben az összes utánpótlás-bajnokság tovább folytatódott, miként az OB I-es és OB I B-s pontvadászat.

Most úgy tűnik, az OB II is újjáéled. Noha nem komplett fordulókat rendeznek, de egyik-másik gárda igyekszik pótolni a tavaly év végén elmaradt meccsekből néhányat. Ennek értelmében csapatunk e hét végén, január 10-én, vasárnap két találkozót szeretne letudni a tavalyiból. Mégpedig a harmadik fordulóból egyet és a negyedikből is egyet. Ezért útra kelnek Martfűre, ahol előbb az Invictus SC Szolnok (Martfű) együttesével (kezdés 10.00 óra; játékvezető: Pásztor Antal), majd 11.30 órai kezdettel a Hódmezővásárhelyi VSC gárdájával (jv.: Juhász Tibor) veszik föl a küzdelmet.

Emlékeztető: az állás négy forduló után (tavaly október közepi állapot): 1. Invictus Úszó és Vízilabda SC, Szolnok 12, 2. Csongrádi VVSE 9, 3. Szegedi UVTE 9, 4. Swietelsky-Békéscsaba 2, 5. Hódmezővásárhelyi VSC 1, 6. Szegedi VTK 1.

Print Friendly, PDF & Email