Visszatapsolták az elnökséget

vizilabda-vizalatt2 cspÖt esztendővel ezelőtt új elnököt, elnökséget és ellenőrző bizottságot választott az immár több mint negyven esztendeje fennálló Csabai Csirkefogók Vízilabda Klub, amelynek mandátuma e hónapban véget ért. Ezért ma, hétfőn beszámoló és vezetőségválasztó közgyűlést tartottak.

Ennek során a héttagú elnökség nevében Balázs Lajos ügyvezető elnök beszámolt mandátumuk idejéről, az elmúlt fél évtizedben elért eredményekről, a fejlődésről, a mindennapi gondokról. Szerencsére ez utóbbiból volt a legkevesebb, hiszen az egykoron maroknyi sportolót foglalkoztató vizes klub ma már az előkészítősökkel együtt több mint kétszáz fiatalt foglalkoztat rendszeresen, amivel a régió egyik legnagyobb egyesületévé vált. A bajnokságokban a két felnőtt gárda mellett 11 utánpótláscsapatot nevezett a különböző szintű pontvadászatokba, ahol a legtöbb egység előkelő helyen tanyázik az idei szezon finisébe kanyarodva.

A legnagyobb figyelem értelemszerűen a felnőtt együttes ténykedését kíséri, ami érthető, ilyen remek pozícióban még sohasem voltak. Az alapszakasz lezárása előtt egy fordulóval olyan előnyre tettek szert a húszcsapatos OB I B Keleti csoportjában, amelyet már egy alakulat sem tud behozni. Magyarán öt pont a Csirkefogók előnye, vagyis a lehető legjobb helyről várják az áprilisi rájátszást, ahol a felsőházban folytatják, s ahol a bajnoki címről és a feljutásról dönt majd a továbbjutó négy-négy csapat.  

Lassan tucatnyi vízilabda-, és úszóedző, oktató foglalkozik a palántáktól a felnőtt játékosokig, nagy figyelmet fordítva a fiatalok fejlődésére.

Így aztán az sem véletlen, hogy a jelölő bizottsághoz befutott ajánlásokban ugyanazokat az elnökségi tagokat ajánlották a közgyűlésnek a következő öt esztendőre. A korábbi ellenőrző bizottságból egyetlen visszamondás volt, a másik két tag szintén ajánlást kapott, amit e-mailban tehettek meg a klub tagjai, illetve a fiatalkorúak estében a szülők.

S itt érdemes azt is megjegyezni, a héttagú elnökség és a háromtagú ellenőrző bizottság minden tagja nagyon szorosan kötődik a sportághoz, valamennyien egykoron űzték ezt a szép sportágat, sőt, vannak olyanok is, akik még ma is aktív csapattagok, edzők.

Íme, az újonnan megválasztott grémium, amely újabb öt évre kapott megbízást. Elnök: Borsos Pál. Ügyvezető elnök: Balázs Lajos. Elnökségi tagok: Gyebnár György, Lukácsi Sándor, dr. Szeberényi Zsolt, Szécsi Tamás (alapító tag), dr. Vincze Gábor (alapító tag). Ellenőrző bizottság: Csendes Csaba, Simon János, dr. Szlávik Győző.

Print Friendly, PDF & Email
Címkék: