A babyk utolsó fordulója, majd évzáró és nyári úszótanfolyam

Már csak két csapatunk, a legkisebbek, a baby korosztályosok és a felnőtt OB II-es gárda érdekelt a 2022–2023. évi bajnokságok során. Az előbbiek ezen hétvégén zárják az évet, felnőttjeink jövő hét szombaton.

A Délkeleti területi vidékbajnokságban a legkisebbek – a holnapi sorozattal együtt – nem kevesebb, mint 24 mérkőzésen lesznek túl. Vagyis rengeteg lehetőséget kaptak arra, hogy edzőink felmérjék fejlődésüket, egyben számtalan alkalmuk volt a bizonyításra is.

Június első szombatján, az utolsó körben Csongrádra utaznak fiataljaink, ahol a mórahalmiakkal és a házigazdákkal vívhatnak csatát évzárásként. Összesen kilenc találkozóra kerül sor a Tisza-parti városban.

A program. Június 3., szombat, 10.00 óra: Kecskeméti Sportiskola–Csongrádi VVSE. 10.50: Szegedi Vízipóló Suli II.–Legrand Szentesi VK. 11.40: Kecskeméti Sportiskola–Szegedi Vízipóló Suli I. 12.30: Mórahalom VSK–Hódmezővásárhelyi VSC. 13.20: Szolnoki Dózsa–Szegedi Vízipóló Suli II. 14.10: Legrand Szentesi VK–Szegedi Vízipóló Suli I. 15.00: Mórahalom VSK–Csabai Csirkefogók VK. 15.50: Szolnoki Dózsa–Hódmezővásárhelyi VSC. 16.40: Csabai Csirkefogók VK–Csongrádi VVSE.

S ha már évzárás: két nappal később, június 5-én, hétfőn rendezi meg klubunk a hagyományos évbúcsúztató buliját az összes korosztálynak. Mégpedig a békéscsabai Rendezvénypajtában a kora esti órákban, 18 órától, ahol sor kerül az évértékelésre, legjobbjaink elismerésére és egy kis nosztalgiázásra.

Ugyancsak információ, bár ez már inkább a sportágat eddig csak felületesen ismerő fiataloknak szól: az iskolai vakációt követően nem sokkal két turnusban úszótanfolyamot szervez klubunk az utánpótlás biztosítása érdekében a 8–10 éves fiúknak a békéscsabai Árpád fürdőben. Az első turnus június 26–július 7 között tart, míg a másodikra július 10–21 között kerül sor.

A jelentkezők tíz alkalmas kedvezményes diák belépővel juthatnak be az Árpád fürdő nyári bejáratán, a tanfolyam díja jelképes, mindössze 15 ezer forint. A foglalkozások délelőtt 10 órakor kezdődnek, és az időjárástól függetlenül minden nap meg lesznek tartva.

Jelentkezni június 20-áig Papp Szilvia tanfolyamszervezőnél lehet a (30) 945-4007 telefonszámon.