A legkisebbek Csongrádon lezárták a bajnoki évet, de még vár rájuk feladat ebben a hónapban

Címlapképünkön Csapó Ákos (fekete sapkában) igyekszik helyzetbe hozni társait

Csongrádra utaztak – szombat helyett vasárnap –legkisebb vízilabdázóink, hogy a Délkeleti területi vidékbajnokság záró fordulójában újabb két találkozót játszanak ellenfeleikkel. Ez a forduló kivételesen vasárnap lett megrendezve, mert szombaton OB II-es körre került sor a Tisza-parti városban.

Ezen a vasárnap délutánon a Csabai Zoltán és Szilvásy Attila által gardírozott Gyulai VK baby korosztályos fiataljaink a délutáni órákban először a Legrand Szentesi VK, majd a házigazda Csongrádi VVSE együtteseivel tesztelték az elmúlt egy évben megszerzett tudásukat.

Csabai Zoltán edző így foglalta össze a nap tapasztalatait: – A csongrádi záró fordulóra betegség, illetve egyéb ok miatt két alapemberünket mellőzni kellett, ezért a csapatösszeállítást kissé átszerveztük. A szentesiek ellen jól kezdtek a gyerekek, ám ezt követően ellenfelünk átvette az irányítást, mi pedig futottunk az „eredmény” után. A csongrádiak elleni mérkőzés szoros csatát hozott döntetlen körüli eredménnyel. Fiataljaink időnként hullámzó teljesítményt nyújtottak mindkét találkozón, voltak kimondottan jó periódusok, máskor pedig visszafogottabban játszottak, de azért többször elkaptuk a fonalat. Mivel a kicsiknek korán lezárult a bajnoki sorozata, ezért, hogy játékban maradjanak, május 25-én Gyulán rendezünk számukra egy négy-hatcsapatos tornát.

A csongrádi fordulóban a következő játékosok kaptak szerepet a két mérkőzésen: Bátorfi Ádám, Belinczky Zsombor, Bereczki Igor, Csapó Ákos, Geszner Balázs, Kálmán Milán, Köves Pál, Lipták Levente, Matei Alexander, Molnár Sándor, Mórocz Dávid, Orosz Bertalan, Petrina Gábor, Súr Zétény, Számfira Kristóf, Szaszák Milán.