Gyermek „egyesek” zárnak, a legnagyobbak és legkisebbek az utolsó előtti fordulóban jeleskednek még szombaton

Klubunk három csapatának hat találkozóját követhetjük ezen a hétvégén, szombaton. Gyermek I. korosztályosaink Kecskeméten zárják az évet, felnőtt csapatunk és a legkisebbek az utolsó előtti fordulóban mutathatják meg tudásukat. Az előbbiek Mezőtúron, a kicsik hazai környezetben.

Az OB II-es felnőtt bajnokság rájátszásában a 17–20. helyért a második körrel folytatódik a pontvadászat. Ennek a fordulónak Martfű ad otthont, ahol csapatunk az eddig pont nélküli Kecskeméttel és a soproniakkal veszi fel a küzdelmet. Az előbbi új ellenfél lesz a rájátszásban, a Sopron együttesével már a visszavágót játsszák. A korábbi fordulóban 10–7 arányban nyert a csabai alakulat a legtávolabbról érkező Ikva-parti város gárdája ellen. A találkozók kijelölt játékvezetői: Baracskai Vidor, Csutorás Bence, Duray András.

A program. Május 20., szombat, 11.00 óra: Soproni VSE–Invictus SC. 12.30: Swietelsky-Békéscsaba–Kecskeméti VE. 14.00: Kecskeméti VE–Invictus SC. 15.30: Swietelsky-Békéscsaba–Soproni VSE.

Az állás a 17–20. helyért az első forduló után: 1. Invictus SC 6, 2. Swietelsky-Békéscsaba 3, 3. Soproni VSE 3, 4. Kecskeméti VE 0. (Azonos pontszám esetén az egymás elleni eredmény rangsorol.)

Gyermek I. korosztályosaink a Délkeleti területi vidékbajnokság rájátszásának utolsó, hatodik fordulójához érkeztek. A Piros, erősebb csoport záró körét Kecskeméten rendezik meg szombaton, amikor Katona Péter fiataljai a listavezető házigazdákkal és a sereghajtó Csongráddal találkoznak.

A program. Május 20., szombat, 11.00 óra: Csabai Csirkefogók VK–Kecskeméti Sportiskola. 11.00: Ceglédi VSE–Csongrádi VVSE. 12.30: Csabai Csirkefogók VK–Csongrádi VVSE. 13.30: Ceglédi VSE–Kecskeméti Sportiskola.

A rájátszás ötödik körének (9-10. forduló) állása a Piros csoportban: 1. Kecskeméti Sportiskola 27, 2. Ceglédi VSE 21, 3. Csabai Csirkefogók VK 9, 4. Csongrádi VVSE 3.

A legkisebbek, a baby korosztályosok még nem zárják le az évet, az előírt 12 fordulóból a tizenegyediket rendezik meg szombaton. Az utolsó előtti fordulónak klubunk lesz a rendezője, ami egyben azt jelenti, hogy a békéscsabai Árpád fürdőben zajlik le a kilenc találkozó. Dobra Róbert edző tízévesei a szegediek első és a Szolnok csapatával meccselnek.

A program. Május 20., szombat, 10.00 óra: Legrand Szentesi VK–Csongrádi VVSE. 10.50: Csabai Csirkefogók VK–Szegedi Vízipóló Suli I. 11.40: Csongrádi VVSE–Hódmezővásárhelyi VSC. 12.30: Kecskeméti SI–Legrand Szentesi VK. 13.20: Mórahalom VSK–Szegedi Vízipóló Suli II. 14.10: Szegedi Vízipóló Suli I.–Szolnoki Dózsa. 15.00: Szegedi Vízipóló Suli II.–Hódmezővásárhelyi VSC. 15.50: Kecskeméti SI–Mórahalom VSK. 16.40: Szolnoki Dózsa–Csabai Csirkefogók VK.