Újabb fejlődésről adtak tanúbizonyságot legkisebbjeink

Hol van az ellenfél? Bár ezt ránézésre mindenki tudja, de talán legjobban Szaszák Milán (képünkön), aki „eltüntette” riválisát, egy kissé a víz alá tessékelte

Legkisebbjeink, a baby korosztályosok Szegedre utaztak szombaton. A Gyulai VK fiókcsapatunk is a hetedik kör forgatókönyve szerint két találkozó erejéig ugrottak a Tiszavirág Sportuszoda vizébe.

Szilvásy Attila és Csabai Zoltán edzők fiataljai a mórahalmiakkal és a kecskemétiekkel tesztelték, hogy miben léptek előre a legutóbbi forduló óta.

Szilvásy Attila helyszíni összefoglalója a csapat napi teljesítményéről: – Két igazán jó mérkőzést játszottunk ma. Mindkét ellenfelünktől ősszel még simán kikaptunk, most viszont két szoros csatában bizonyítottak fiataljaink. Mivel ebben a korosztályban még nem számolják a gólokat, magánértékelésünk szerint az egyik picit mínuszos, a másik plusszos lehetett. Az viszont biztos, hogy sokat fejlődtek a gyerekek már az elmúlt egy hónapban is, és mindkét sorunk jó teljesítménnyel rukkolt elő. Kevés hibával játszottak, jó volt a védekezés, szépek voltak a támadások is. Fizikailag is utolértük ellenfeleinket. A látottak alapján kimondottan jól éreztük magunkat Csabai Zoltán edzőtársammal együtt.

A szegedi fordulóban a következő játékosok kaptak szerepet a két mérkőzésen: Bátorfi Ádám, Csapó Ákos, Geszner Balázs, Kálmán Milán, Köves Pál, Lipták Levente, Matei Alexander, Mórocz Dávid, Orosz Bertalan, Restye Botond, Súr Zétény, Szabó Máté, Számfira Kristóf, Szaszák Milán.